CSR Intézkedések adatbázis

18 Igen kampány
Borsodi Sörgyár Zrt.
A vállalat elkötelezettségének bemutatása a partnerek felé arról, hogy termékeit kizárólag a felnőtt lakosságnak szánja: „A sör a felnőttek itala.”

A banki nyereséghez való ügyfél-hozzájárulás
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
A MagNet Magyar Közösségi Bank egyik legfontosabb alapértéke, a banki működés átláthatósága jegyében döntött arról, hogy kiszámítja, és ügyfeleinek is elmondja, hogy egy-egy banki ügyfél mekkora összeggel járult hozzá a bank teljes éves eredményéhez.

A civil együttműködés – hosszú távú elköteleződés
Budapest Bank Nyrt.
A Budapest Bank alapítványain keresztül, valamint a civil szervezetekkel való együttműködése keretében évi több tíz millió forint támogatással segíti a civil szféra munkáját.

A CSR tudatosítása
Budapest Bank Nyrt.
A Törődés napja akciósorozat – országos önkéntes akciósorozat a Budapest Bank munkatársainak közreműködésével

A fenntarthatóság emberi oldala – munka és magánélet egyensúlya a Marsnál
MARS Magyarország Értékesítő Bt.
A Mars Magyarország több alkalommal került hazánk legjobb munkahelyei közé az Aon Hewitt felmérésén, illetve a Családbarát Munkahely és a Zöld Iroda minősítéseket is elnyerte. Az elismerések is bizonyítják, hogy a Mars a lehető legjobb munkakörülmények megteremtésére törekszik, mert vallja: munkatársai csak úgy képesek kihozni magukból a maximumot, ha jól-létüket kiemelten kezelik, odafigyelnek igényeikre. A pályázat keretében az Esély és Harmónia programot mutatjuk be, amely mára a Marsnál a munkatársi kultúra részévé vált. A hatékony munkavégzéshez és a kiegyensúlyozott magánélethez vezető stratégiát a munkatársak észrevételei alapján építette fel a vállalat, mely folyamat a mai napig tart.

A hátrányos helyzetű gyerekekért…
PricewaterhouseCoopers Kft.
Két nagyvállalat és munkatársai összefogása a halmozottan hátrányos gyermekekért és alapítványi óvodájukért (adományozás és önkéntes munka)

A hétköznapok csodái
Tchibo Budapest Kft.
Tíz gyermek arcára varázsolt mosolyt a Tchibo és a Csodalámpa Alapítvány

A Hulladékhegyen innen és túl
Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
A hulladékok keletkezésének, eltakarításának és újrahasznosításának tanítása óvodás és általános iskolás gyermekeknek

A jövõ töltõállomása
MOL-csoport
Zöld benzinkút az Istenhegyi úton

A közös önkéntes munka csapatot épít
ShiwaForce.com Zrt.
Helyi problémákat megoldó önkéntes közösségi programok a ShiwaForce.com Zrt. csapatainak részvételével: kórházfestés és ételosztás