Műhelymunka előadói

 

tl_files/csrpiac/2015/Kalman_Edina.jpgKálmán Edina közgazdász, az IFKA Kft. Munka kisgyermekkel programjának (www.munkakisgyermekkel.hu) vezetője, több hazai társadalmi célú projekt eszmei szerzője és menedzsere. Az általa vezetett program módszertani alapjai közel öt éve kerültek lefektetésre. A Munka kisgyermekkel központ hazánkban egyedülálló tárházzal támogatja a munkáltatókat a versenyképes családbaráttá válásban.  A programban részt vevő közel 350 munkavállalón és 320 munkaadón keresztül egyedülállóan sok szervezeti és szülői gyakorlati megoldással találkozott a rugalmas foglalkoztatás és a munka-család egyensúly témájában.

      

 

tl_files/csrpiac/2015/Oplaznik_2.pngOplaznik Gabriella a MEMFO Kft. ügyvezető-tulajdonosa. 18 éve a megváltozott munkaképességű munkavállalók munkaerő-piaci elfogadásáért tevékenykedik tanácsadóként, valamint saját cégében jelenleg 180 főnek ad munkát, melynek fele fogyatékkal élő, és egészségkárosodott dolgozó. Képzési programjaiknál kiemelkedően sok a fogyatékkal élő oktatók létszáma. Elektronikai területen, autóipari cégeknek dolgoznak.

 

tl_files/csrpiac/2015/SOOSA.JPGSoós Andrea az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársa. Koordinációs igazgatóként lehetősége van olyan programokat tervezni és megvalósítani, amelyek innovatív módon járulnak hozzá a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának elősegítéséhez. Előadásában az idei év kiemelt témájára, a foglalkoztatásbővítés és a felelős foglalkoztatás kapcsolatára fókuszált.

     

 

 

 


tl_files/csrpiac/2015/SuhajdaA_portre_nagy.jpgSuhajda Attila, programozó matematikus és közigazgatási manager végzettséggel rendelkezik. Pályáját a közszférában kezdte, ahonnan helyettes államtitkárként váltott az üzleti szférába. 2005-ben megalapította a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetséget, amelynek jelenleg is elnöke. Az IBM-ben a kormányzati kapcsolatok igazgatója pozíciót töltötte be 9 éven át. Suhajda Attila a HOA elnöki tisztsége mellett a Magyar Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége elnökségének, valamint a United Way Alapítvány Felügyelő Bizottságának is tagja. Suhajda Attila a Civil Support Nonprofit Kft. vállalati és kormányzati kapcsolatokért felelős partnere. A vállalati és civil szféra együttműködésének hatékonyabbá tételén dolgozik. A vállalati CSR programokon belül kiemeltjelentőségűnek tartja a tudásalapú (pro bono) önkéntességet, melynek széleskörű elterjesztésébenis aktív szerepet vállal. Az eredményhirdetésre és a Közönségdíj átadására a 16:30-kor kezdődő ünne­pélyes díjkiosztón kerül sor a színpadon.