Zsűritagok

A beérkezett pályázatokat a KÖVET által felkért, szakértőkből és vállalati szakemberekből álló független zsűri értékeli, mely kiválasztja azokat a vállalatokat, amelyek a 2015. június 4-i CSR Piac kiállítás keretében bemutathatják megoldásaikat a nagyközönségnek. 

A kiválasztott megoldásokról a rendezvény előtt egy hónappal adunk visszajelzést.

A zsűri tagjai

tl_files/csrpiac/2015/SOOSA.JPGSoós Andrea a Corvinuson végzett makroelemzőként, majd mérlegképes könyvelői és adótanácsadói végzettséget szerzett. Jelenleg az OFA NKft. koordinációs igazgatója. Korábbi munkái során megtapasztalta, milyen külföldön dolgozni egy idegen munkakultúrában; milyen nehézségekkel néz szembe egy fiatal vállalkozó Magyarországon; miben más egy KKV-nál vagy egy multinál dolgozni; milyen problémákkal kerül szembe az ember beosztottként, illetve vezetőként. Az OFA NKft. lehetőséget adott számára, hogy a személyes tapasztalatait olyan programok megvalósításában kamatoztassa, amelyek elősegítik a foglalkoztatás bővülését. Ez utóbbi területen a munkahelyén számos kísérleti programot vezet, melyek a vállalati CSR tevékenység hazánkban újszerű, gyakorlati oldalát mutatják be.

 

tl_files/csrpiac/Fotok/IMG_7035.jpgCsonka István (38) Közigazgatás-szervező szakember, politológus, történész, diplomáit a Budapesti Corvinus Egyetemen és az ELTÉ-n szerezte. Eredeti szakterülete a közigazgatási és politikai kommunikáció tervezése, valamint ezek gyakorlati összehangolása. Tevékenységét az utóbbi években a hazai foglalkoztatáspolitika területén fejti ki, így különösen a munkaerő-piaci folyamatok, programok tervezésével, a szakképzés és felnőttképzés átalakításával vagy a versenyszektort érintő érdekegyeztetési folyamatokkal kapcsolatban. Ezen feladataiból adódóan a gyakorlatban tapasztalja meg a különböző méretű, típusú és kultúrájú vállalatok társadalmi felelősségvállaláshoz való hozzáállása közti eltéréseket.

 

 

tl_files/csrpiac/Fotok/20101014_8335_HD.jpgTóth Gergely 45 éves, közgazdász. Szakterülete a környezettudatos vállalatirányítás, a vállalati társadalmi felelősség és az alternatív közgazdaságtan (bionómia és humánökonómia). A KÖVET Egyesület egyik alapítója és jelenlegi főtitkára, a Pannon Egyetem Georgikon Karának docense, a Vállalatökonómiai és Vidékfejlesztési Tanszék vezetője. Számos szakcikk és könyv szerzője, melyek közül a legjelentősebb A Valóban Felelős Vállalat című.  Öt gyermek édesapja, családjával 2004 óta Keszthelyen él.